Caută
Close this search box.

Carmen Avram susţine că intoleranţa din România e la fel ca aceea care a făcut victime la Auschwitz

carmen avram

Carmen Avram, candidatul aflat pe locul al doilea pe lista PSD pentru europarlamentare, a sugerat într-o emisiune la Antena 3 că intoleranţa din România a ajuns la acelaşi nivel cu aceea care a făcut posibile ororile de la Auschwitz.

„Am fost la Auschwitz pentru prima dată în urmă cu 12 ani şi nu voi uita niciodată. Pentru mine a fost copleşitor. Am vizitat fostul lagăr, am văzut barăcile, am văzut aleile pe care oamenii mergeau spre moarte. Este extrem de impresionant să ştii că nu există centimetru pătrat de pământ pe care să nu fi călcat cineva care a pierit în durere şi suferinţă.

Din nefericire, aceeaşi intolerantă care a făcută atâtea victime s-a păstrat şi astăzi, a rămas în noi, inclusiv în România. O vedem tot mai des, tot mai agresiv.

Unii calcă pe adversar doar ca să pară mai buni, suntem intoleranţi cu cel de lângă noi doar pentru că are o altă opinie, pentru că gândeşte altfel, sau pentru că votează cu altcineva, avem intoleranţă faţă de tot ceea ce nu ne place şi asta nu poate să ne ducă decât la distrugere”, a declarat Avram, citată de aktuak24.

Carmen Avram a participat, alături de premierul Viorica Dancilă, la „Marşul Vieţii”, parcurgând pe jos distanţa dintre lagărele Auschwitz şi Birkenau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri