Caută
Close this search box.

Ce a declarat Simona Halep, favorită la Roland Garros,, după ce şi-a aflat prima adversară

La ceremonia în cadrul căreia s-a tras la sorți tabloul pentru turneul feminin de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitată să prezinte trofeul câștigat anul trecut.

Numărul 3 WTA a purtat o superbă rochie roșie la festivitatea în cadrul căreia a avut loc tragerea la sorți.

Simona Halep Roland Garros
FOTO: DigiSport

 

„Am jucat trei finale aici. Anul trecut m-am bucurat atât de mult de această victorie, într-un final am reuşit să câştig acest trofeu. Atunci când ridici trofeul e cel mai bine. Totul e atât de plăcut aici. Terenul, atmosfera. Am văzut noua arena, e frumoasă. Sunt foarte fericită că am revenit şi sper să pot câştiga din nou”, a spus Simona Halep, după ce și-a aflat adversara din primul tur.

Simona Halep – Ajla Tomljanovic va fi meciul de debut al campioanei noastre din 2018. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2018, în șaisprezecimile turneului de la Cincinnati, când Simona s-a impus în 3 seturi: 4-6, 6-3, 6-3.

Simona Halep a postat o poză de colecție, după tragerea la sorți, în care apare alături de campionul din 2018 de la Roland Garros, Rafael Nadal.

Simona Halep Nadal Roland Garros 2019
FOTO: Twitter/Simona Halep

”Trebuie să câștigi Roland Garros pentru a face o poză cu regele zgurii. Cea mai tare poză a mea dintotdeauna”, a fost mesajul postat de Simona pe Twitter.

Halep este principala favorită la câştigarea trofeului de la Roland Garros, în timp ce Serena Williams pleacă cu şansa a doua, potrivit digisport.ro. O surpriză plăcută este prezenţa Biancăi Andreescu în top, aceasta având a 10-a şansă.

Mihaela Buzărnescu o va întâlni în primul tur pe Ekaterina Alexandrova. Mai puţin norocoasă, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Petra Kvitova, iar Irina Begu va juca cu Zhu Lin (108 WTA).

Ediţia din acest an a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului oferă premii totale în valoare de 42.661.000 de euro, cu 8 % mai mari faţă de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri