Caută
Close this search box.

CEX PSD astăzi. Sunt cuţitele pe masă la partid, cu Liviu Dragnea la puşcărie

PSD va avea o ședință a Biroului Permanent Național azi, la ora 11:00, la Parlament, iar de la ora 18:00 social-democrații vor participa la întrunirea Comitetului Executiv Național.

La cele două reuniuni, de la care Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova, va lipsi, PSD va analiza rezultatul obținut de formațiune la alegerile europarlamentare 2019 și calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, așa vom face și de acum în colo, mâine (marți – n.r.) am convocat Biroul Permanent Național la ora 11:00, CEx la ora 18:00.

Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să îi facem și cum putem acționa în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod în care să arate unitatea PSD”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul unei ședințe de urgență la sediul partidului din Băneasa, convocată după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea.

Premierul a reinterat faptul că nu își va da demisia din fruntea Guvernului, în ciuda solicitărilor unora sau altora. Dăncilă a adăugat că va respecta decizia luată de Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri