Caută
Close this search box.

Șoc și groază! Rareș Bogdan revine la Realitatea TV

rareş bogdan

Bucurie imensă pentru unii.

Șoc și groază pentru alții (vezi PSD…)!

Reputatul și apropiatul jurnalist Rareș Bogdan, candidatul de primă poziție a PNL, revine la Realitatea TV, post în cadrul căruia a fost moderator al emisiunii ”Jocuri de putere”. Jurnalistul va reveni doar pentru o seară. Joi, 2 mai, realizatorul de televiziune își va face apariția, la ora 21:00, pentru a întregi o emisiune de colecție, intitulată ”Jocuri de Putere ALTFEL”.

Anunțul a fost făcut de senatorul Florin Cîțu, pe contul său de socializare. „Razboiul a inceput! Maine (n.r. astăzi, 2 mai) la ora 21:00 o surpriza pentru voi! For one night only, o emisiune de colectie “Jocuri de Putere ALTFEL” la o cafea columbiana cu jurnalistul/politicianul Rares Bogdan.

O emisiune care te va unge la suflet”, a scris Cîțu. Liberalul a menționat că ”Rareș nu s-a predat” și, mai mult, informează telespectatorii că discuția va avea ca nucleu ”ticăloșiile” Partidului Social Democrat(PSD). De asemenea, politicianul și-a încheiat anunțul avertizând ”PSD-iștii” să nu se uite.

Surpriza pregătită telespectatorilor începe joi, la ora 21:00

Vă reamintim că în momentul în care Rareș Bogdan nu a mai putut fi urmărit la ”Jocuri de putere”, alegând scenele politice ale României, în locul său a venit Denise Rifai, anunț făcut, a acea vreme, chiar de proprietarul postului TV, Cozmin Gușă. „Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență apropiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare”, a spus Gușă, pentru hotnews.ro. Denise Rifai a intrat pe tronsonul lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV când era programată prima ediție a emisiunii ”Legile puterii”.

De la primul pas în politică, jurnalistul a fost sprijinit moral de cei alături de care urma să formeze o echipă. Printre ei s-a aflat Ludovic Orban, care nu pierdea nicio ocazie pentru a-l lăuda. „Rareş Bogdan e absolvent de Ştiinţe Politice. Nu e pentru prima oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidului Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii”, declarat președintele liberalilor în urmă cu o vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri