Caută
Close this search box.

Consiliul Județean Cluj: Ministrul Pintea să nu mai folosească sănătatea drept lance în campania electorală

Sorina Pintea

Consiliul Județean Cluj a reacționat la vizita inopinată a ministrului Sorina Pintea la Spitalul Județean de Urgență, acuzând-o de exerciții de imagine electorală.

Potrivit unui comunicat al CJ Cluj transmis, luni, dezorganizarea de la SCJU Cluj-Napoca, lipsa ambulanţelor şi faptul că nu se fac operaţii în weekend ţin de modul în care ministrul organizează activitatea Ministerului Sănătăţii.

„Aflat în campanie electorală, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea se miră la ceas de noapte şi se acuză pe sine. Constatările referitoare la situaţia de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca sunt, de fapt, acuzaţii aduse propriului minister fiindcă spitalul este în subordinea directă a Ministerului Sănătăţii. O miră dezorganizarea pe doamna ministru? Nu sunt ambulanţe suficiente? Nu se fac operaţii în weekend? Toate acestea ţin de modul în care ministrul organizează activitatea ministerului, prin însăşi misiunea pe care o are. Consiliul Judeţean Cluj îi solicită public ministrului Pintea să nu mai folosească sănătatea drept lance în campania electorală”, precizează comunicatul de presă.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a scris, duminică, pe Facebook, că a continuat sâmbătă seara seria de vizite inopinate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, în Unitatea de Primiri Urgenţe şi Secţia de ortopedie, unde a găsit mizerie și lipsă de organizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri