Caută
Close this search box.

Constanţa: A fost găsit trupul elevului militar dispărut în mare la Mamaia

Cadavrul elevului de la Colegiul Militar Naţional din Craiova, dispărut pe 28 mai în valurile mării în staţiunea Mamaia, a fost găsit joi după ce o femeie a anunţat autorităţile că pe plaja de la Năvodari se observă în apă trupul unei persoane, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

„În urma unui apel la 112, o femeie a sesizat faptul că, în zona ‘La Pescăria lui Ilie’, la 10 metri de mal, se observă trupul unei persoane”, a transmis IPJ, citat de Agerpres,  menţionând că se confirmă că este vorba despre elevul militar, însă „este aşteptat un membru din familie pentru recunoaştere”.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, echipaje de scafandri reluaseră joi dimineaţa căutările elevului militar.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a informat că Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, în jurul orei 16,00, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară”, eveniment organizat de Direcţia informare şi relaţii publice a MApN în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

„La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locţiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident”, a precizat MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri