Caută
Close this search box.

CTP: Dragnea anunţă duminică seara că va candida la prezidenţiale

CTP

Liviu Dragnea își va lansa sigur candidatura la alegerile prezidențiale, duminică seară, a spus Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a precizat că anunțul liderului PSD este legat de seara alegerilor din 26 mai și de sentința de a doua zi.

Cristian Tudor Popescu a spus că liderul PSD s-a hotărât să candideze la alegerile prezidențiale din toamnă:

„Este aproape indiscutabil că își va lansa candidatura duminică seară. Alte posibilități nu sunt de luat în considerare, gen Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă sau ce-am mai auzit, Firea, Ecaterina Andronescu. E simplu de demontat fiecare din aceste variante”, a afirmat CTP la Digi24.

Popescu susţine că Dragnea se va baza pe ajutorul AEP şi al MAI.

„Dragnea scontează pe un rezultat convenabil pentru el, peste 30%, și pentru asta speră în ajutorul Autorității Electorale Permanente, care a demonstrat cât de devotată îi este atunci când a încercat în ultima clipă să mărească cvorumul pentru referendum și să îl împiedice pe Klaus Iohannis să facă campanie pentru referendum.

Apoi, se bazează pe ajutorul Ministerului Afacerilor Interne, condus de Carmen Dan, care demonstrat cât de devotată îi este domnului Dragnea pe 10 august, anul trecut, în Piața Victoriei, a demonstrat-o la Topoloveni, când i-a ridicat pe cei 11 oameni care protestau pașnic împotriva PSD și cu ocazia parolării orașului Târgoviște, ca să nu-l deranjeze nimeni pe domnul Dragnea.

Deci ne putem aștepta la orice din partea MAI. Vor avea de dus o luptă dură voluntarii, observatorii, cei de la celelalte partide pentru ca aceste alegeri să se desfășoare corect. Cea mai eficientă modalitate pentru a preveni frauda este prezența masivă la vot”, a subliniat CTP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri