Caută
Close this search box.

Cu arcanul. Aşa îi ia PSD pe medici, la mitingul de la Iaşi, de astăzi

liviu dragnea

Un medic revoltat de la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, județul Neamț, a scris un mesaj adresat jurnaliștilor de la republica.ro, în care reclama că managerul spitalului va trimite 40 de oameni azi, la mitingul PSD, într-o zi normală de lucru, în care tot personalul medical ar trebui să se ocupe de pacienți.

Anton Maria, managerul spitalului, confirmă că a primit o „rugăminte” de la primarul comunei Alexandru cel Bun de a furniza manifestanți la mitingul PSD. Întrebată cum le permite angajaților să-i părăsească pe bolnavi „într-o zi de lucru”, doamna Anton Maria dă din colț în colț.

Primarul Ion Rotaru, edilul comunei Alexandru cel Bun, de care depinde administrativ spitalul, spune că are nevoie de intelectuali la mitingul PSD, de aceea va duce 15 angajați ai spitalului, pe care i-a selectat dintr-un lot de 30 de doritori: „Am ales oameni mai serioși care nu sunt bețivi, nu beau rachiu, că dacă vine un reporter și îi întreabă ceva să știe să lege două vorbe”.

Medicul care a reclamat acest abuz spune că o parte dintre angajații spitalului „se tem, sunt intimidați”, altă parte au obligații politice, pentru că sunt „pilele sau cunoștințele primarului” care i-a angajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri