Caută
Close this search box.

Cu ocazia mitingului PSD, preoţii anunţă excursii gratuite la moaştele Sf. Parascheva

dragnea

Deputatul USR Iulian Bulai a acuzat PSD, miercuri, că folosește resurse publice pentru organizarea mitingului de la Iași și că, printre altele, partidul ar sponsoriza excursii la Iași în care oamenii sunt atrași sub pretextul că vor fi duși la moaștele Sf. Parascheva.

Totodată, potrivit deputatului Bulai, care dă ca exemplu mobilizarea PSD Neamț, mai mult eautobuze de la compania publică de transport vor duce oameni la Iași, iar angajați din instituțiile administrației locale vor se vor număra printre participanții la mitingul PSD.

Postarea integrală a deputatului USR Iulian Bulai:

PSD umilește oamenii din instituțiile publice ducând-i cu forța la mitingul de la Iași. Consiliul Județean Neamț fură din banul public pentru a-l salva pe Dragnea.

Cazul Neamț: firma de transport local din Piatra Neamț – SC Troleibuzul SA aflată in subordinea CJ Neamt (condus de baronul PSD Ionel Arsene) anunță că mâine, mai multe autobuze intră de urgență într-o verificare tehnică.

Este un fals: surse din firmă (angajați și șoferi) au confirmat că mâine vor pleca la Iași 10 autobuze pentru miting (dintre care 4 sunt autobuze noi). Pe banii nemțenilor. Este o mare bătaie de joc la adresa nemțenilor și românilor. Banul public este în interesul cetățeanului, nu al partidului PSD.

Mai mult: instituțiile publice controlate de PSD au cota anume de persoane pe care trebuie să le aducă pentru miting. Anumiti agenții economici care au legatura cu statul au si ei cotă de participare. Tot ei suporta și cheltuielile aferente transportului și șederii la Iași.

În multe comune pesediste din Neamț, preoții anunță excursii gratis la Sf Parascheva. Sponsorizate de PSD.

O țară întreagă trebuie să știe că moldovenii de bună credință se opun abuzurilor de mai sus și că mâine la Iași vom apăra Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri