Caută
Close this search box.

Cum arată după numai o zi drumul expres Craiova-Pitești, inaugurat de Dragnea cu mare fast FOTO

Liviu Dragnea, președintele PSD, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, și Narcis Neaga, directorul CNAIR, au inaugurat, miercuri, cu mare fast drumul expres Craiova-Pitești.

Acesta a postat pe Facebook imagini în care mai apar Olguța Vasilescu, Claudiu Manda și Răzvan Cuc

Liderul PSD a încărcat mai multe fotografii pe pagina de Facebook în care apar și câțiva muncitori care pun câteva borduri.

„Un proiect extrem de important pentru județul Dolj și pentru zona de sud. După numeroase tergiversări, contestații și blocaje, proiectul a pornit. Sper să avem cât mai repede de la guvern ordonanța de urgenta privind achizițiile publice pentru ca ritmul lucrărilor să fie și mai rapid”, a adăugat Dragnea, citat de digi24.

După numai o zi, suprirză! Pe locul nou-născutului şantier bate vântul.

Drum expres Craiova Pitesti

Muncitorii și utilajele au dispărut, iar acolo au rămas doar cele câteva borduri, potrivit unei imagini publicate de USR Dolj.

„NIMIC! Asta a rămas în lanul unde Dragnea, Manda, Olguța Vasilescu și Cuc au inaugurat, cu fast, marele drum expres Craiova-Pitești. Utilajele au fost retrase, nici țipenie de constructor.

Solitară, bordura turnată personal de Olguța, de parcă autostrăzile ar avea bordură. Acum e clar că vor să facă acolo un trotuar. NIMIC rămâne în urma lui Liviu Dragnea”, potrivit USR Dolj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri