Caută
Close this search box.

Cum face furori pe Internet Bunica anti-PSD. „Noi n-am avut de ales!” VIDEO

bunica

Bunica anti-PSD face furori pe Internet şi se apropie de 3 milioane de vizualizări, după ce a depășit 100.000 de share.

Celebrul vlogger din Cluj-Napoca, Mircea Bravo, a realizat un clip, prin care îi îndeamnă pe români să iasă la vot în 26 mai, care a devenit fenomen în mediul online. În mai puţin de 24 de ore, clipul a înregistrat aproape 3 milioane de vizualizări.

În clipul denumit ”Aşa a zis bunica”, Mircea Bravo interpretează un tânăr care îi solicită bunicii sale, o femeie cu puternic accent ardelenesc, bani ca să îşi ducă prietena la Paris. Când bunica află că nepotul vrea să lipsească din ţară tocmai în ziua în care au loc alegerile europarlamentare, ea se revoltă şi îi spune cum ”noi n-am avut de ales”.

Clipul a înregistrat aproape milioane de  vizualizări şi peste 100.000 de share-uri în mai puţin de 24 de ore. Numeroşi internauţi l-au lăudat pe Mircea Bravo pentru această realizare.

„De departe, ăsta este cel mai bun clip pe care l-am văzut în ultimii ani. Cu umor, cu inteligenţă, creativitate şi fior pe şira spinării. Bunica este o lecţie de viaţă. Aşa facem, cum o zis bunica”, i-a trasmis un român lui Mircea Bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri