Caută
Close this search box.

Dan Barna: Propunerea noastră pentru șefia Camerei Deputaților e Stelian Ion

dan barna

Președintele USR a declarat că va avea discuții cu celelalte partide din opoziție și speră să aleagă împreună un candidat comun la șefia Camerei Deputaților. Propunerea celor de la USR este Stelian Ion.

„În ceea ce privește președinția Camerei Deputaților, este de dorit să avem un candidat unic al opoziției, vom participa la discuții și cu liderii politici. USR îl are ca propunere pe Stelian Ion, cel care face parte din Comisia juridică şi este una dintre figurile cele mai prezente de apărare a justiţiei în ultimii trei ani ”, spune Dan Barna.

„Avem toată încrederea ca de mâine încolo vom discuta în Parlament despre autostrăzi, programe pe sănătate și nu eternele lupte ale lui Iordache”, adaugă liderul USR.

„Vom vedea care sunt propunerile celorlalte partide și vom avea un candidat unic pentru a rezulta un candidat pro-european, așa cum a rezultat la alegerile europarlamentare (…) Candidatul pe care îl propunem are competență și credibilitate și din acest motiv vom încerca să îi convingem pe colegii noștri că este cea mai bună propunere”, declară Dan Barna.

Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor se vacantează ca urmare a condamnării lui Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri