Caută
Close this search box.

De ce a mințit proprietara mașinii în care a murit Răzvan Ciobanu și când și-a închis conturile de Facebook și Instagram

Actul de identitate găsit în mașina care l-a dus spre tragicul sfârșit pe designer-ul Răzvan Ciobanu îi aparține lui Iulică Cercel. Acesta este cunoscut drept un mare petrecăreț și are unele probleme cu legea.

După cum se știe, designerul Răzvan Ciobanu a murit luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

În mașină a fost descoperit buletinul unui tânăr din Călărași. Conform primelor informații, este vorba despre actul de identitate al iubitului proprietarei autoturismului pe care îl conducea creatorul de modă în momentul accidentului.

„Răzvan a fost împreună cu mai mulți amici la un festival de muzică foarte popular în stațiunea Mamaia. A stat acolo până spre seară. La un moment dat, și-a rugat o prietenă să-i împrumute mașina pentru că luni dimineață trebuie să fie la București. Nu părea deloc beat sau drogat la eveniment. El își lăsase autoturismul acasă, astfel că fata a acceptat.

I-a promis că va reveni a doua zi la festival și că îi va înapoi mașina. Ulterior, a luat cheile, s-a desprins de grup și a plecat spre București. Nu apucase să-și dea brățara jos, dovadă că a murit cu ea la mână. La festival, a stat o perioadă la VIP, unde s-a distrat ca un om normal.”, au relatat martorii prezenți în apropierea lui Răzvan Ciobanu, conform Cancan.

Mașina în care și-a dat ultima suflare Răzvan Ciobanu aparținea unei femei de afaceri din Oltenița, județul Călărași, pe nume Mădălina Georgiana Ignatuc. Automobilul era înmatriculat pe numele ei.

Mădălina Ignatuc, iubita lui Iulian Cercel a fost contactată imediat după accident de jurnaliștii de la Libertatea, aceasta confirmând că mașina îi aparține, însă având apoi o reacție nervoasă: „Să vedem cine o să mă despăgubească”. Se pare că daunele pot fi plătite, totuși, de firma de asigurări.

Mai mult, chiar dacă a refuzat să ofere foarte multe detalii pe marginea acestui subiect, femeia a ținut totuși să lămurească lucrurile în privința legăturii cu fostul designer Răzvan Ciobanu: „Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu” , a spus Mădălina Ignatuc, cu toate că – așa cum avea să se afle mai târziu – tocmai ea a fost aceea care i-a înmânat cheile mașinii lui Ciobanu, înaintea plecării în ”cursa morții”. Probabil că aceasta nu a dorit să fie implicată în amplele proceduri care urmau, în mod firesc, după un astfel de accident.

Buletinul care a fost găsit în autoturism aparținea lui Iulică Cercel, iubitul fetei care i-a împrumutat bolidul lui Răzvan Ciobanu.

Afaceristul pare a fi un petrecăreț în adevăratul sens al cuvântului. În majoritatea pozelor, acesta apare înconjurat de pahare cu vin, la diverse petreceri. Se pare că îi place să se distreze. Într-una dintre fotografii, el îmbrățișează un alt bărbat.

Mădălina Georgiana, proprietara Range-ului, se afla pe litoral alături de partenerul ei. La cererea lui Răzvan Ciobanu, aceasta i-a împrumutat automobilul.

În Oltenița, tânăra deține o firmă, dar are anumite probleme cu o instituție bancară. A fost dată în judecată și a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro. De asemenea, iubitul ei a fost judecat pentru evaziune fiscală și, ulterior, condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Bărbatul obișnuia să conducă, prin județul Călărași, mașina în care creatorul de modă și-a găsit sfârșitul.

Imediat după accident, când s-a aflat că Răzvan Ciobanu a murit, Mădălina Georgiana și iubitul ei și-au dezactivat conturile personale de Facebook și Instagram. (foto ciao.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri