Decizie surprinzătoare luată de Liviu Dragnea: PSD renunță la organizarea mitingului de pe 22 mai din București. Decizia de anulare a fost transmisă deja Primăriei Capitalei.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, citat de Mediafax, că partidul nu va organiza un miting pe 22 mai, la Romexpo, în Capitală. Acesta a spus că social-democrații nu au dorit blocarea traficului din București și că fiecare județ urmează să aibă câte două mari întâlniri pe zone.

Am hotărât de comun acord cu colegii din conducerea PSD să anulăm mitingul de pe 22 mai de la București de la Romexpo din următoarele motive: am hotărât ca săptămâna viitoare toți să se ocupe doar de activitățile de campanie din teritoriu; săptămâna viitoare vor avea loc la nivelul fiecărui județ în medie cam două întâlniri mari pe zone, care, în cazul organizării acestui miting, urmau să fie anulate; toată lumea și-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150 de mii de participanți în Piața Victoriei, dar în cursul săptămânii asta înseamnă că urma să blocăm pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucureștiului, circulația pe foarte multe artere și nu dorim să creăm un discomfort celor din București, mai ales în cursul săptămânii”, a declarat Codrin Ștefănescu.

PSD a avut mitinguri, săptămâna trecută, la Iași și Galați. Manifestația de la Iași de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei și în aceeași zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. La mitingul PSD de, sâmbătă, la Galați, a participat și premierul Viorica Dăncilă.

23 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =