Deputatul PSD de Galaţi, Florin Popa, a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier uşor, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu.

Două persoane au fost rănite uşor, iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reţinut permisul de conducere.

Deputatul conducea un autoturism de teren când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii lovite de parlamentar a fost rănit, la fel şi o femeie, pasageră în acelaşi autoturism. Starea victimelor nu este gravă.

„Un bărbat de 65 de ani a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei, nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate”, au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi, potrivit News.ro.

Deputatului PSD Florin Popa i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului. Rezultatul a arătat că deputatul nu consumase băuturi alcoolice.

FOTO: Alternativa – Jurnalism fără mogul

21 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =