Caută
Close this search box.

Diaspora: „Dacă nu vrei ca infractorul Dragnea să te gonească din țara ta, ieşi la vot!”

diaspora

Diaspora Milano, unul dintre grupurile civice cele mai active ale românilor din afara granițelor, mobilizează oamenii la vot. „Dacă nu vrei ca infractorul Dragnea să te gonească din țara ta, ieşi la vot!”

Grupul civic din capitala economică a Italiei, care s-a remarcat prin prezența la marile protestele din diaspora şi din România, a declanşat o amplă campanie de informare a cetățenilor români din diaspora în ceea ce priveşte importanța prezenței la referendumul şi la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Unul dintre organizatori a declarat:

„Suntem prezenți la proteste la Milano încă din ianuarie 2017, când odioasa Ordonanță 13 ne-a obligat să ieşim spontan în fața Consulatului Român din Milano pentru a ne striga indignarea.

Au urmat zeci de duminici răpite familiilor noastre, zeci de zile în care grupul s-a creat şi s-a întărit, cu speranța că vom atrage atenția că acest guvern de infractori distruge democrația din România.

Ne-am deplasat în România la marile proteste din ultimii doi ani şi am încercat să mobilizăm cât mai mulți români în a se implica în această luptă pentru supraviețuirea țării noastre.

Scopul final al luptei şi al sacrificiilor noastre a fost acela de a convinge oamenii că VOTUL este fundamental şi că doar aşa vom da jos acest guvern de infractori. Aşa că, pe 26 mai, toți la vot!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri