Caută
Close this search box.

Dragnea a angajat, pe bani grei, o firmă de lobby la Bruxelles care să albească imaginea PSD

Dragnea

Dragnea visează la un PSD Alb-ca-Zăpada, așa că a angajat o firmă de lobby la Bruxelles, pe bani grei.

„Mișcarea de ultim moment vine înaintea alegerilor europene din acest weekend, în contextul sondajelor care dau partidului cel mai prost scor din ultimul deceniu”, potrivit articolului publicat de Politico.

Firma de lobby angajată de PSD, în aprilie, este Rud Pedersen Public Affairs, o firmă de consultanță cu birouri în țările nordice și 10 angajați la Bruxelles, care deja a început să abordeze presa internațională pentru a contrabalansa știrile despre situația din România și cea despre partid.

Firma a refuzat să comenteze ceva despre contract, însă, potrivit registrelor europene de lobby, contractul are o valoare între 25.000 și 49.999 de euro.

Firma de lobby a început deja evenimentele, însă – notează Politico, publicaţie citată de digi24 – cel de la Clubul Presei din Bruxelles nu a stârnit prea mare interes, deși au participat primii patru candidați de pe lista pentru alegerile europarlamentare:

„Dintre cele 15 persoane aproximativ jumătate erau angajați”.

Compania descrie contractul ca fiind în colaborare cu „FTR15, în numele partidului român PSD”. FTR15 este o companie din Londra, a consultantului Zhenya Harrison, care de asemenea lucrează pentru PSD.

FOTO: Politico.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri