Caută
Close this search box.

Dragnea: ”Liderii europeni sunt supăraţi că, după majorarea salariilor în România, oamenii nu mai accepte salarii de mizerie în străinătate şi vin acasă”!

liviu dragnea

La mitingul PSD de sâmbătă, de la Galați,  au fost prezenţi Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, europarlamentarul Dan Nica, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Carmen Avram, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, ministrul Radu Oprea.

Lângă aceștia, Liviu Dragnea, tot mai furios, a afirmat că liderii europeni sunt supăraţi pentru că, după majorarea salariilor în România, oamenii încep să „nu mai accepte salarii de mizerie” din străinătate şi să vină acasă.

„S-au mărit salariile la medici. Ei au grijă de sănătăatea noastră şi a acestei ţări. Prea mulţi ani medicii din România s-au îngrijit de sănătatea străinilor, pentru că acest stat nu s-a îngrijit să le plătească salarii decente. De ce mai sunt supăraţi? Pentru că salariile mărite în România îi fac pe românii care lucrează în afară să nu mai accepte salarii de mizerie şi încep să vină acasă.

Sunt supăraţi pentru că forţa de muncă harnică şi calificată începe să plece de la ei. Sunt supăraţi poate pentru că renovăm şi construim şcoli, modernizăm educaţia şi românii au şansa să fie mai educaţi şi o să intre în competiţie cu ai lor. Sunt supăraţi că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”, a susținut Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri