Caută
Close this search box.

Dragnea nu vede vreo diferenţă între protestatarii anti-PSD şi cămăşile negre din Germania nazistă

dragnea

Dragnea îi acuză din nou pe protestatarii anti-PSD, spunând că nu e nici o diferenţă între ei și Cămăşile negre din Germania nazistă.

„Nu mi-a fost şi nu îmi este în continuare foarte uşor să le solicit tuturor colegilor mei şi simpatizanţilor care vin la aceste mitinguri să nu riposteze. A fost foarte greu, foarte, foarte, foarte greu ca la Iaşi nici un membru, nici un simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire dusă foarte intens, majoritatea din autocar au vrut să iasă.

Totuşi, când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil, dar îmi menţin în continuare această atitudine, chiar dacă sunt oameni care se supără sau cărora nu le convine, pentru că eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea să o ducă Iohannis.

Iohannis şi USR-iştii şi PNL-iştii şi nu numai, şi cei de la Pro România au aceeaşi violenţă”, a declarat Dragnea, luni seară, la Antena 3, citat de News.ro.

El a făcut o comparaţie cu Cămăşile negre din Germania nazistă.

„Mă uitam la aceste violenţe şi încercam să mă gândesc dacă este vreo diferenţă şi n-am găsit nici o diferenţă în modul în care se comportau Cămăşile negre (…) în anii ’30, în Germania nazistă. Acelaşi lucru: să nu mai ai opinie, să îi baţi..”, a susţinut el.

„Acolo vor să ducă România, cu bătăi pe stradă, cu impunerea punctului de vedere cu bâta, cu impunerea unei guvernări cu bâta, să-i voteze. Să-i voteze şi să se laude cu asta. Asta oferă USR-ul, asta oferă Cioloş, civilizatul de Cioloş”, a afirmat el.

„Vor să îi sperie pe oamenii care votează cu PSD. Mi-a spus cineva că a venit unul la ei în sat să le spună că dacă votează cu PSD le dă foc la casă”, a spus Dragnea.

El a susţinut că reacţia este „să-i plesnim, dar să-i plesnim la vot”.

„Cine să ne reprezinte la Bruxelles? Nişte bătăuşi? Dacă vor să fie conduşi cu bâta… Bineînţeles că mai facem mitinguri. Ne sperie pe noi nişte bătăuşi? Credeţi că SRI nu ştie ce se întâmplă?”, a afirmat Dragnea.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri