Caută
Close this search box.

Dragnea o face pe Corina Crețu mincinoasă. Ponta o apără și îl face pe liderul PSD, șobolan

Corina Cretu

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, joi, în judeţul Dolj, că actualul comisar european Corina Creţu este „mincinoasă”, pentru că a votat împotriva României, în Colegiul Comisarilor, pentru elaborarea scrisorii semnată de Frans Timmermans, în care ţara noastră este somată să nu continue cu modificările la legislaţia penală. 

„Am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat la europarlamentare, pentru o formațiune politică de securiști, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiți o scrisoare pentru a sancționa România, nebazându-te pe nimic, în același timp ești în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ, tu spui că ții cu țara ta și votezi împotriva ei, nu poți să fii decât mincinoasă”, a afirmat Liviu Dragnea, aflat într-o vizită cu ministrul Agriculturii Petre Daea în localitatea Călăraşi.

Liderul Pro România Victor Ponta a reacţionat imediat, într-o postare pe pagina de Facebook.
„Şobolanule! ProRomânia devine alegerea adevăraţilor social-democraţi, a celor care vor dezvoltarea României în Europa şi va lua peste 10% din voturi! Mori de frică şi acum ai ajuns să o muşti pe Corina Creţu! De ce ţi-e frică, nu scapi!”, a scris Ponta.

El a continuat: „Dragnea, ori este complet analfabet şi nu cunoaşte structurile europene – ori se adresează unor oameni neinformaţi care pot să creadă orice aberatie! Corina Cretu NU face parte din niciun ”Consiliu de Miniştri” de care vorbeste mitomanul Dragnea/ din Consiliul de Ministri ai UE fac parte miniştrii din Guvernul ”Dăncila” (alături de miniştrii din celelalte guverne europene) / dacă Dragnea se referă cumva la Colegiul Comisarilor ( care conduce Comisia Europeana) acolo deciziile nu se iau prin vot – exact ca şi în Guvernul de la Bucureşti, decide Preşedintele Comisiei ( ca un Prim-Ministru)”, a spus fostul premier.

Victor Ponta lansează un atac dur la adresa preşedintelui PSD: „Dragnea iar a ieşit, ca un şobolan din cotloane, să muşte şi să-i murdărească pe cei care fac cinste României !!! Doar pentru că nu poate să fure liniştit şi să mintă românii! Corina Creţu este un adevărat social-democrat – un român care a făcut cinste României! ProRomania, pentru că ţine cu România atacurile şobolanilor mafioţi doar arată că le este frică!”, a mai spus el.

Corina Creţu: „Sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze și mai mult societatea

„Se impune o precizare în urma recentelor atacuri la adresa mea, care vin dinspre dl Liviu Dragnea și alți oameni ai săi: Eu fac parte din Colegiul Comisarilor, NU din Consiliul de Miniștri – unde se reunesc miniștrii Guvernelor naționale (deci inclusiv ai Guvernului României)! În Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea acestei scrisori”, a scris Corina Creţu, pe Facebook, după acuzaţiile lui Liviu Dragnea.

Ea a continuat: „Îmi pare rău să văd că aceste atacuri escaladează și sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze și mai mult societatea, cu atât mai mult cu cât discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri