Caută
Close this search box.

Ducesa Meghan de Sussex a născut un băiețel. Este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii

Ducesa Meghan de Sussex copil

Ducesa Meghan de Sussex a născut, luni dimineață, un băiețel, primul ei copil și al prințului Harry și, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

După ce presa britanică a scris că ducii de Sussex au hotărât ca primul lor copil să se nască la domiciliul lor de la Frogmore Cottage, Palatul Buckingham a anunțat că nu vor face publice nici un fel de informații privind venirea pe lume a copilului lor.

”Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru felicitările pe care le-au primit din întreaga lume în timp ce se pregătesc să-şi întâmpine bebeluşul. Alteţele lor regale au luat decizia de a păstra private detaliile privind pregătirile pentru naşterea bebeluşului lor”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham .

Însă o şedinţă foto, cu un grup restrâns de jurnalişti, este planificată la câteva zile după naştere, astfel încât să fie disponibilă o imagine a lui Harry şi Meghan împreună cu fiul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri