Caută
Close this search box.

După Galaţi, Viorica Dăncilă a fost huiduită şi la Satu Mare

După baia de huiduieli de la Galaţi, Viorica Dăncilă a avut parte de un tratament similar şi la Satu Mare, unde a fost însoţită de Eugen Orlando Teodorovici şi de Gabriel Leş.

Cu o jumătate de oră înainte de sosirea reprezentanților Guvernului, protestatarii s-au adunat pe platoul din fața Palatului Administrativ, unde au stat în linişte, doar că purtau pancarte pe care era scris: ”PSD – ciuma roșie!”, Fără hoție, ajungem departe!”, ”Analfabeta Viorica!”, ”Orice om îi este teamă de Ardeal”, potrivit realitatea.net. Însă au fost provocați de un simpatizant PSD, nemulțumit de mesajele anti-PSD afișate.

„Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate care mă denigrează. Ei vorbesc, noi ne facem treaba”, a spus Dăncilă.

FOTO: REALITATEA Satu Mare

„Credeţi-mă, vă spun sincer, aveam disponibilitate să discut şi cu cei care contestă guvernarea, să văd ce îi nemulţumeşte, poate este ceva bazat pe un lucru real. Dar un dialog trebuie să fie un dialog constructiv. Nu putem cu jigniri sau cu violenţe să schimbăm lucrurile. Eu sunt convinsă că asta nu ne caracterizează pe noi ca români, mai puţin în zona dumneavostră, unde sunt oameni deosebiţi”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri