Caută
Close this search box.

Eugen Tomac o acuză pe Carmen Dan că folosește metode NKVD împotriva manifestanților anti-PSD

carmen dan

Românii trebuie să iasă într-un număr cât mai mare la vot și să le aplice o lecție usturătoare celor care au confiscat instituțiile statului și le utilizează în scopuri personale, declară la RFI președintele PMP, Eugen Tomac, candidat la alegerile europene din 26 mai.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat că pregătește anchetarea unor protestatari anti-PSD, care au participat la unele contramanifestații în ultimele zile.

Eugen Tomac critică demersul: ”Este limpede că PSD-ul și-a pierdut complet busola și acest limbaj pe care-l folosește arată cât de disperați sunt liderii PSD, începând cu Liviu Dragnea, care-i face pe cei care protestează pașnic și spontan împotriva PSD fie drogați, fie derbedei, fie tot felul de apelative extrem de jignitoare și mă bucur că în acest sens, colegul meu Cătălin Cristache, deputat PMP de Galați a și făcut o plângere penală în baza articolului 404 din Codul Penal, pentru că Liviu Dragnea dezinformează pur și simplu și jignește fără limită”.

Președintele PMP speră într-o mobilizare anti-PSD la urne: ”Suntem în plină campanie electorală și m-aș bucura foarte mult ca românii să iasă într-un număr cât mai mare la vot și să le aplice o lecție usturătoare celor care pur și simplu au confiscat instituțiile statului în ultimii ani și le utilizează doar în scopuri personale (…). Acum avem acest scenariu extrem de sinistru, în care ministrul de Interne pur și simplu încearcă să utilizeze metode pe care le practica și NKVD-ul, încercând să intimideze populația”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri