Caută
Close this search box.

Festivalul „Doina Suflet Romanesc” va avea loc la Fălticeni

Asociatia Doina Suflet Romanesc organizeaza in data de 18 mai 2019, ora 14.00, la Casa de Cultura din Falticeni, etapa regionala a Festivalului concurs pentru copii si tineri „Doina Suflet Romanesc”, sectiunile propuse fiind: 6 – 9 ani, 10 – 14 ani si 15 – 18 ani.

Regulamentul poate fi accesat pe pagina de facebook dedicata evenimentului, ultima zi de inscriere fiind 14 MAI 2019

Juriul festivalului este compus din: Suzana Popescu-Chisinau, Axenia Rozniciuc-Diaspora, Florica Jinga –Muntenia, Laura Haidau Bucovina, Danut Onoiu reprezentantul  actualei generatii  de valorosi interpreti.

Invitati speciali: Maria Salaru, Lenuta Rusu, Nicoleta Cojocaru.

”Asa cum am mentionat in regulament, vom avea si o sectiune de televoting prin care vom da posibilitatea publicului sa trimita propriul concurent in faza finala a Festivalului votand prin SMS.. Astfel sustinatorii concurentilor, vor putea urmari Festivalul in transmisiune live pe pagina de noastra de Facebook dar si pe canalul nostru de youtube si vor putea vota favoritii prin SMS, in cele 30 de minute alocate acestui proces, chiar daca nu sunt prezenti in sala de spectacol. Vom reveni cu mai multe detalii la momentul publicarii listelor pentru televoting”, precizează un comunicat de presă al organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri