Caută
Close this search box.

Fiul lui Carmen Dan a fost bătut de manelişti pentru că a schimbat muzica în discotecă

Darius Dan, fiul ministrului de Interne, se distra într-o discotecă din localitatea Butești, aflată cam la 15 kilometri de orașul Videle. Clienții discotecii sunt, în genere, ascultători de manele.

Convins de faptul că DJ-ul va schimba muzica, la aflarea veștii că e fiu de ministru, Darius a solicitat schimbarea genului muzical. Dorință care i s-a și îndeplinit.

Mai mulți tineri din comuna Poeni, iubitori de manele, s-au enervat pe tânărul care le-a stricat distracția, așa că unul dintre ei s-a enervat mai mult decât era cazul și l-a lovit pe Darius, fără să știe că are onoarea de a da un pumn unui fiu de ministru.

Avea să afle mai târziu, de la patronii discotecii, care l-au și ascuns pe Darius în bucătărie. A urmat o veritabilă desfășurare de forțe în Butești, ca să știe lumea că nu te pui cu fiul ministrului de Interne, iar acum cei care l-au lovit sunt speriați de consecințe.

În plus, circulă zvonul că fiul de ministru ar fi solicitat de la bătăuș nu mai puțin de 3.000 de euro ca să își retragă plângerea. Poliția, pe de altă parte, spune că ancheta e în plină desfășurare, relatează publicaţia Liber în Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri