Caută
Close this search box.

Florin Cîțu tranșează: Trântim guvernul și ne asumăm salvarea României sau găsim tot felul de scuze în timp ce PSD+ALDE și UDMR distrug România

Senatorul Partidului Național Liberal, Florin Câțu, a postat pe facebook un mesaj tranșant, unde precizeză că, în contextul politic actual, sunt variantele: ”trântim guvernul și ne asumăm salvarea României sau găsim tot felul de scuze în timp ce PSD+ALDE și UDMR distrug România”?

Postul lui Florin Câțu de pe Facebook:

”Partidele din opoziție și UDMR trebuie să decidă URGENT.

Trântim guvernul și ne asumăm salvarea României sau găsim tot felul de scuze și comentăm de pe margine în timp ce PSD+ALDE și UDMR distrug România până în 2020. Este atât de simplu.

Eu merg pe varianta, trântim guvernul și salvăm România. Am văzut ce pot să facă PSD+ALDE și UDMR. Am văzut cum au asasinat economia prin taxe, accize, intervenții directe, suprareglementari, deturnări de fonduri etc. Încă doi ani la fel și FALIMENT scrie pe noi.

Dacă așteptăm până după alegerile din 2020 există riscul ca economia României să fie de facto în afară UE, controlată de ruși și chinezi iar sectorul privat să dispară în totalitate.

Eu nu vreau să-mi asum acest risc. Am intrat în politică în noiembrie 2016 pentru a schimba lucrurile și a readuce în prim plan sectorul privat, antreprenorii, oamenii care își asumă riscuri pentru noi toți.

Românii s-au săturat de scuze și vor oameni de stat care să-și asume provocarea de a conduce România în condiții dificile. Românii s-au săturat de PSD și ALDE. Mingea este în terenul partidelor politice acum.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri