Caută
Close this search box.

Galați: Un bărbat a fost împușcat de polițiști. Individul a atacat cu o șurubelniță un luptător SIAS

Un luptător al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale Galaţi a fost atacat de un bărbat cu o şurubelniţă. Poliţistul l-a împuşcat pe agresor pentru ca acesta să poată fi imobilizat. 

În această dimineaţă, în jurul orei 09,00, poliţiştii postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

Politiştii s-au deplasat la faţa locului, însă la vederea lor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) Galaţi.

”Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SIAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, rănindu-l pe agresor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Până la venirea echipajului SMURD, agresorului i s-a acordat primul ajutor de către luptătorii SIAS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri