Caută
Close this search box.

Ieri executați, azi preamăriți. Greață și scârbă fără margini, PSD!

Plecarea lui Dragnea la ”răcoare” a lăsat, previzibil, un vid de putere în PSD, iar personaje demult uitate își arată disponibilitatea de a reveni în prim-plan. După ce i-a mătrășit din funcții pe fidelii fostului lider, Viorica Dăncilă e în căutare de sprijin. Iar după ce tot ea, dimpreună cu restul PSD-ului, au dat în ei până i-au umplut de sânge (vezi cazurile Firea, Ciolacu, Stănescu, Corlățean și mulți alții), acum se fac (din nou) preș în fața lor și e oferă cele mai importante funcții. Nu că aceia loviți de furia dragniană ar fi fost prea buni – nici pe departe -, dar ar fi meritat să fie ”certați” din cu totul alte motive, nu că l-ar fi atacat pe Dragnea!

Deși a tot spus că și ea și colegii din PSD, partid în care nu există tabere, sunt alături de Liviu Dragnea și familia sa, Viorica Dăncilă prelua funcția de președinte interimar chiar în timp ce fostul lider autoritar se afla în Duster-ul care-l ducea la Rahova.

A doua zi, Dăncilă a anunțat schimbarea PSD, nu în profunzime, ci la nivel de imagine, și s-a descotorosit de apropiații lui Dragnea: Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu, Cătălin Rădulescu etc. Urmează să scape și de cei din Guvern, Anca Alexandrescu și Darius Vâlcov.

În același timp, ea i-a recompesant cu funcții pe cei alungați de Dragnea: Paul Stănescu e președinte executiv, Gabriela Firea – președinte interimar la PSD București și vicepreședinte al partidului, iar Marcel Ciolacu a primit cu brațele deschise șefia Camerei Deputaților.

După ce marți Gabriela Firea i-a invitat ”prietenește pe cei plecați la Pro România să revină în PSD, miercuri, Dăncilă a anunțat că partidul își deschide ”larg porțile” și toţi oamenii de bună-credinţă care doresc să vină sau să revină în Partidul Social Democrat „vor fi întotdeauna bineveniţi”. Declarația a fost făcută la Palatul Parlamentului, după care Dăncilă s-a întâlnit la Palatul Victoria cu fostul candidat al PSD la prezidențiale, Mircea Geoană, și el gonit de Dragnea din partid.

Pe de altă parte, un alt oportunist-șef, plin de fumuri și de fițe, care a pierdut în mod lamentabil alegerile în județul său, Marian Oprișan, în loc să se retragă sau să își dea două palme în fața Biroului Electoral Central, ar vrea acum să îl execute pe Dragnea (închisoarea e prea ușoară!) și pe alții desigur, ca și cum nu tot el și colegii lui i-au ținut pe toți în brațe și i-au pupat în părțile posterioare până au făcut febră musculară!

Ei bine, mizeria continuă și va continua în acest partid al oportuniștilor, trădătorilor, agramaților și lichelelor politicie. Greață și scârbă fără margini, PSD ! (foto Cotidianul)

PS Și iată că oprtuniștii, trădătorii și agramați RĂMÂN ÎN CONTINUARE LA PUTERE !

AȘA NE TREBUIE.

2 răspunsuri

  1. Perfecta radiografie a PSD-ului, partid cancerizat pana-n maduva oaselr si pe care doar votul de la parlamentarele din 2020 il va putea ingropa. SPER!

  2. deci se comporta fix ca un partid, nimic anormal, nimic nou. ca nu erau vreo ceata de haiduci, legati prin sânge, până la moarte. ati avut asteptari nerealiste, domnule. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri