Caută
Close this search box.

Imagine INCREDIBILĂ cu sârma găsită în colonul Gabrielei Firea

gabriela firea

Luni seara, la România TV, primarul general al Capitalei a făcut publice imagini cu sârma găsită de medici în colonul său, în cadrul unei colonoscopii.

Gabriela Firea va suferi, la sfârsitul lunii iunie, o nouă intervenție chirurgicală pentru sudarea colonului.

Nu am vorbit niciodată despre probleme mele de sănătate, soțul meu a făcut acest lucru, dar sunt acuzată că mă victimizez, că mi-am inventat operațiile și sârma găsită de medici în oganismul meu. Fac publice fotografiile pentru a pune capăt minciunilor și pentru a închide definitiv acest subiect neplăcut”, a declarat Gabi Firea.

captura video

Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge și acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva, dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva. Acum primesc informații de la experți care spun că (n.r. sârma de 4cm) ar fi putut fi redusă la dimensiuni care să permită înghițirea ei”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mulțumit încă o dată echipei medicale de la Spitalul Cantacuzino din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri