Caută
Close this search box.

În criză de argumente, ALDE îl atacă OBSCEN și vulgar pe Rareș Bogdan

Tăriceanu

Pe ”filiera” PSD – Adrian Năstase – șeful organizației de tineret ALDE, Claudiu Catană, a avut, duminică, o recție pe cât de obscenă, pe atât de lipsită de argumnete la adresa lui Rareș Bogdan.

„Văd că Rareș Bogdan îi numără nevestele lui Călin Popescu-Tăriceanu. Nu vrea să-i numere și altceva? Ceva ce lui Rareș Bogdan îi lipsește! Câteva elemente ajutătoare…”, a scris șeful ALDE tineret pe pagina sa de Facebook.

Printre elementele ajutătoare se numără un pui, un ou, un biberon, clape de pian, o lanternă și litere din alfabet.

Reacția vine după ce Rareș Bogdan, cap de listă PNL la europarlamentare, l-a criticat (enumerând și argumentele) pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu:

  • „În afară de Dragnea și acoliții lui, de infractorii lui, mai există unul. Mai există unul ajuns la a cincea, a șasea, a șaptea nevastă, nici nu mai știu a câta nevastă, dar care luptă pentru familii tradiționale. Acest individ e mai periculos decât celălalt. Acum 48 de ore era preocupat de cum să pună în dezbatere publică, nu nevoia de autostrăzi, de investiții, de spitale, ci cum să discutăm noi despre droguri, despre etnobotanice. Să facem niște mari laboratoare unde să intre el cu Dragnea să se drogheze singuri. Nu noi. Sau să intre în pușcăriile pe care le eliberează și să se drogheze ei acolo”

Un răspuns

  1. Daca ne gandim ca R. Bogdan este socotit ca singura alternativa la primenirea grupului de europarlamentari, plus ca se asteapta sa traga si mai multi liberali, o infrangere si mai amara se profileaza.
    Pana acum strategia ca PSD sa castige detasat (care s-a mai aplicat) se aplica si functioneaza perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri