Caută
Close this search box.

Incredibil SIMONA! 6-0, 6-0. Biata Viktoria a uitat și cum o cheamă!

simona halep

Partida Simona Halep – Viktoria Kuzmova s-a disputat astăzi, de la ora 13:00, în primul meci de pe arena Manolo Santana, în optimile de finală ale turneului de la WTA Madrid 2019, turneu patronat de Ion Ţiriac. Competiţia este una dintre favoritele româncei, aici unde s-a impus de două ori deja, în 2016 şi în 2017, în timp ce anul trecut a fost eliminată în sferturile de finală de Karolina Pliskova.

Acum, Simona Halep locul 3 WTA) a urcat din nou în sferturi de finală după un meci în care, efectiv – și la modul cel mai benign, ne-a fost milă, cu adevărat milă, de biata ei aversară, pe care nici numele, Viktoria, nu a mai ajutota-o defel. Dimpotrivă. Viktoria (locul 45 în lume, nu stă deloc rău!) noastră nici nu a văzut mingea în primul set, câștigat la 0 de Simona. Practic și dumneavoastră dacă ați f intrat pe teren contra Simonei, tot cu 0-6 ați fi pierdut!

Dar asta n-a fost nimic. A urmat o demolare totală a nefericitei jucătoare slovace, de 20 de ani și 1,80 m. care mai că nu a plâns de neputință în acest meci.

În setul doi s-a făcut repede 3-0 Halep și apoi tot 6-0.

Simona e în sferturi la Madrid și urcă din nou spre culmile gloriei, pe care le cunoaște atât de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri