Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti anunţă că în toate unităţile de învăţământ, de stat şi particular, cursurile vor fi suspendate vineri, în contextul vizitei Papei Francisc în Capitală. De asemenea, unităţile de învăţământ pot decide să suspende cursurile şi joi, în acest caz urmând să informeze ISMB.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) anunţă că, având în vedere vizita Papei Francisc la Bucureşti, din 31 mai, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti, în urma consultărilor comune din 27 mai, au propus suspendarea orelor de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de 31 mai.

„Pentru organizarea în condiţii de siguranţă a acţiunii, unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administraţie. Aceste unităţi vor informa în scris Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, până miercuri, 29 mai 2019”, mai scrie în comunicat.

Lista nominală a şcolilor aflate în această situaţie va fi afişată public, miercuri, pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, www.ismb.edu.ro.

25 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =