Caută
Close this search box.

Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea

klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, acesta răspunzând social-democrailor, care spun despre el că este mut.

„Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. De cealaltă parte vine unul și spune că președintele este un mut”, a spus șeful statului, potrivit Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde își lansează cartea, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul limbajului.

„Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, și să le dezbați în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine și acuză politic.

Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmație politică. De cealaltă parte vine unul și spune că președintele este un mut.

O fi mut, dar cu așa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare și ei îmi răspund cu jigniri? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri