Caută
Close this search box.

Iohannis: Multumesc, dragi români! Sunteţi fantastici. Acest guvern trebuie să plece

klaus iohannis

După ce le-a mulţumit românilor, spunându-le că sunt fantastici, Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat ideea că acest guvern trebuie să plece:

„Ruşine, PSD! A doua oară şi-a bătut joc de români!!

„Am văzut cozile interminabile la multe secţii de votare, mai ales în Diaspora. Le mulţumesc românilor care au avut răbdare, unii foarte multă, care au ajuns să îşi exprime votul pentru România Europeană.

Cu toţii am votat pentru o Românie europană. Nu pot să nu observ că PSD a doua oară şi în 2014 şi în 2019 şi-a bătut joc de români, mai ales de Diaspora. Ruşine, PSD!”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a anunţat, duminică seară, că participarea la votul de la alegerile europarlamentare şi la referendumul pe justiţie este una senzaţională, precizând că referendumul a trecut cu brio.

„Dragi români, sunteţi fantastici! Vă felicit! Aţi participat azi în număr mare la alegerile europarlamentare şi la referendum. Participarea e senzaţională.

Avem în jur de 50% prezenţă la europarlamentare şi în jur de 40% prezenţă la referendum. Dragi români, vă mulţumesc”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

„Aţi dat un vot clar, ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Aşadar, dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare pentru români şi pentru România”, a completat Iohannis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri