Caută
Close this search box.

Iohannis: PSD nu există în Europa. Nu e în stare de nimic

Klaus Iohannis

Tranșant ca de obicei, președintele Klaus Iohannis a susținut o serie de declarații la mitingul organizat de PNL în București, în Piața Victoriei.

”Avem alegeri europarlamentare și avem referendum. Pentru Europa, românii contează.

Știți cine nu contează în Europa? În Europa nu contează PSD, au dovedit că nu sunt în stare de nimic. Au venit la guvernare cu mari promisiuni. Ne-au promis marea cu sarea. Când mandatul lor se apropie de sfârșit, putem vedea ce s-a întâmplat și îi întreb: Unde sunt spitatele promise? Zero.

Vă amintesc că în această țară am demonstrat împotriva OUG 13. PSD, de la început, a fost interesat de oamenii săi. PSD nu e interesat de români și de România. PSD este interesat să îi fie bine lui Dragnea.

De la început, PSD nu a vrut să dezvolte România. Însă ceva trebuie să recunoaștem, îi interesează, ei vor să îngenuncheze justiția românească. Pentru asta au lucrat 2 ani jumate. Asta nu se poate

Știți care este problema? Odată ce pierdem independența Justiției, pierdem tot. Prin politica PSD-ului, ajungem în catastrofă și cineva, la sfârșit, va plăti nota de plată. Nu ei. Pentru toate aceste lucruri vor plăti românii. Pentru această catastrofă de guvernare PSD-istă vom plăti noi toți.

S-au cocoțat în vârful statului nu ca să rezolve problemele României, ci ca să se ajute ei între ei. Fiindcă așa nu se mai poate, vă chem eu, președintele României, la vot, la referendum.

Vă întreb sunteți de acord cu interzicerea amnistiei pentru corupți? Sunteți de acord cu interzicerea OUG pentru Justiție? Atunci, la vot.

Dragii mei, poftiți la vot. Dați un răspuns clar, ferm, acestei guvernări PSD-iste eșuate. Eliberați România. Vă aștept pe toți la  vot, pe 26 mai. Pentru România, pentru viitorul României, la vot.’, a declarat Klaus Iohannis la mitingul PNL.

2 răspunsuri

  1. zilele trecute, la summit la Sibiu, am vazut cum Iohannis nu inseamna nimic pt Merkel samd.. la faza aia mi a fost chiar mila de el….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri