Caută
Close this search box.

Iohannis: PSD-ului îi este frică de votul la referendum şi încearcă să boicoteze. Nu irosiţi dreptul la vot

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că PSD-ului îi este frică de votul la referendum şi încearcă să îl boicoteze. „Este jalnică această încercare”, a afirmat preşedintele, care i-a îndemnat pe români să meargă la vot. În ceea ce priveşte anunţul pe care PSD ar urma să îl facă duminică seară, a precizat că nu crede că vor anunţa „mare brânză”. El a spus că în privinţa remanierii poziţia premierului Dăncilă i se pare cea corectă, iar întrebat despre posibilitatea nominalizării unui nou premier de la PSD în cazul retragerii sprijinului politic, a răspuns: „PSD nu va mai primi o nominalizare de premier de la mine”. Iohannis a afirmat că anticipează mai multe schimbări politice după alegeri. Referindu-se la o candidatură a lui Liviu Dragnea la Preeşedinţeie, Iohannis a declarat: „Atâta ne mai trebuie, un infractor condamnat pentru fraude la referendum, candidat la Preşedinţie

„Mă bucură că sunt PSD-işti care se trezesc şi îşi dau seama că această conducere a lor este toxică chiar şi pentru ei”, a afirmat Iohannis.

Preşedintel Klaus Iohqannis a amânat miercuri răspunsul legat de cine va deconta un eşec al referendumului pe justiţie.

„Deocamdată cred că referendumul va fi validat”, a susţinut şful statului.

„Vedem cu toţii cum activişti, oameni din conducerea PSD umblă peste tot în ţară, judeţe, primării, să explice cum că acest referendum nu ar fi important, ba chiar se vede că umblă pe la judeţe ca pesediştii să îi convingă pe oameni nici să nu voteze. Este jalnică această încercare. Ba mai mult, încearcă instituţional să blocheze, a dat ordin Dragnea la CNA să ignore referendumul. Acesta e un scrutin care se ţine cu europarlamenetarele, dar e altceva”, a spus Klaus Iohannis.

El i-a îndemnat pe români să nu se teamă şi să meargă să voteze la europarlamentare şi la referendum.

„Dreptul la vot este un drept câştigat în decembrie 1989 prin sacrificiul suprem. Nu irosiţi dreptul la vot!”, a spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri