Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, fără niciun echivoc: ”Liviu Dragnea vrea să îndepărteze România de Uniunea Europeană și de valorile europene”!

Iohannis-dragnea

Președintele României, Klaus Iohannis, a spus direct și tranșant ceea ce gândește, formulând unul din cele mai dure atacuri din ultima vreme la Liviu Dragnea, președintele PSD. Klaus Iohannis a declarat public, în Italia, că Liviu Dragnea vrea nici mai mult, nici mai puțin decât să îndepărteze România de Uniunea Europeană și de valorile europene.

Președintele Klaus Iohannis, prezent la The State of Union

Președintele României a fost invitat la conferința ”The State of The Union” de la Florența, organizată de Institutul Universitar European din orașul italian. Așa cum notam mai sus, președintele Iohannis a spus în fața tuturor celor prezenți că Liviu Dragnea vrea să scoată România din Uniunea Europeană și că statul de drept este profund afectat de schimbările la legile justiției.

„De ce nu ați construit acel drum? Nu m-a lăsat Bruxelles-ul. Cum așa? Avem mulți politicieni care spun acasă că UE nu e bună și că nu ne-a ajutat deloc. Complet fals. Din această cauză, oamenii devin nesiguri. Independenta Justiției este pusă în pericol în Romania și trebuie să intervenim”, a spus fără niciun echivoc Klaus Iohannis în fața celor adunați la Florența. (foto Playtech)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri