Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis: Titus Corlățean, artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014, nu va fi ministru la nimic

Titus Corlăţean

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat că Titus Corlățean, artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014, nu va fi ministru la nimic.

Klaus Iohannis a declarat, joi după amiază, că numirea lui Titus Corlățean este o iresponsabilitate din partea Partidului Social Democrat.

Am primit propuneri pentru minștri, mă voi referi doar la una. Imaginați-vă că PSD nu a avut altceva mai bun de făcut decât să-l propună pe Titus Corlățean, artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014, de la alegerile prezidențiale. Nu e suficient că PSD și-a bătut joc de români în 2014, și-a bătut joc de români în 2019, îndrăznește PSD să mi-l propună pe artizanul catastrofei de la alegerile din străinătate din 2014”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României a mai spus că răspunderea dezorganizării votului din străinătate aparține în totalitate Guvernului, nu trebuie căutați vinovați în altă parte.

În același context, Iohannis a accentuat că a cerut demiterea, nu demisia miniștrilor de Externe și Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri