Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a afirmat la Galaţi că Iohannis a furat Ziua Europei

liviu dragnea

Mitingul organizat de PSD în orașul de pe Dunăre s-a încheta. Mitingul a avut parte de o contramanifestație, câteva sute de persoane scandând mesaje anti-PSD. Oamenii au aruncat cu hârtie igenică în susținătorii social-democrați. La manifestația de la Galați a participat și șeful PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă.

Deși PSD-ul a promis un miting cu 30.000 de persoane, la ora 11:00 în în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați nu se aflau mai mult de 10.000 de persoane.

Șeful PSD Liviu Dragnea a afirmat, la Galați, că ”astăzi, ținem summitul PSD la Galați”. ”Suntem europeni și la Galați și la Tulcea, și în Muntenia, și în Oltenia, și în Banat, noi suntem europeni în toată țara”.

Acesta a mai spus că Iohannis a furat Ziua Europei. ”A ținut să prezinte liderilor europeni România așa cum a vrut el, a folosit acest summit pentru campania sa electorală”, a spus acesta.

Dragnea a mai spus că Iohannis lucrează doar împotriva României. ”A mai cerșit încă o sancțiune pentru România, nu l-a auzit nimeni ce a vorbit acolo. Iohannis lucrează împotriva României”, a completat acesta.

”Iohannis a folosit acest summit, făcut cu bani mulți, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui politice, și-a chemat stăpânii. Am văzut cu toții la televizor cum se plimba singur și nu îl băga în seamă.

Sunt sigur că Iohannis a mai cerșit încă o sancțiune pentru România. A profitat de faptul că a fost singur și a lucrat împotriva României, a atacat Guvernul, justiția, tot ce e mai bun în această țară. Premierul Olandei ne-a jignit.

Sunt supărați pentru că nu am vrut să le vindem Portul Constanța. Președintele Franței spunea că e îngrijorat de ce se întâmplă în România, și noi avem îngrijorările noastre, și noi suntem îngrijorați de ceea ce se întâmplă în Franța, unde oamenii care protestează sunt bătuți pe stradă. Ne mint că avem probleme cu statul de drept. Nicio legătură nu are intrarea noastră în Schengen cu statul de drept”, a declarat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri