Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a declarat că scandalul legat de Uber, de fapt, nu există, totul fiind o minciună a mașinăriei de propagandă

liviu dragnea

Liviu Dragnea a declarat că scandalul legat de Uber, de fapt, nu există, totul fiind o minciună a mașinăriei de propagandă. Liderul PSD a mai spus că acest tip de taximetrie va fi reglementat prin Ordonanța de Urgență aflată în dezbatere publică. 

Dragnea a dat asigurări că Uber va funcționa în continuare.

”Soluțiile sunt identificate. Deja au publicat în transparență textul Ordonanței de Urgență care reglementează acest domeniu. S-a încercat să se folosească discuția de ridesharing împotriva noastră. Sigur nu există scrupule la acești oameni… Eu m-am întâlnit personal cu acești oameni. Și atunci au convenit că vor lucra împreună cu Ministerul de Finanțe, ca să reglementeze acest domeniu. Drept pentru care eu am vorbit cu ministrul, am zis ”„domnule, dacă tot ați finalizat discuția, întâlniți-vă, faceți un protocol pentru a se vedea că e o minciună gogonată”. Se va reglementa acest tip de taximetrie. Scandalul Uber, de fapt, nu există. Bineînțeles că Uber va funcționa în continuare”, a declarat Liviu Dragnea, pentru dcnews.ro.

Liderul PSD a acuzat Opoziția că a încercat să fabrice un scandal: ”Mașina de propagandă. Ei au încercat să inventeze orice pentru a crea un curent negativ în această campania. Nu le-a reușit, pentru că minciuna, indiferent cât de securistă ar fi, tot picioare scurte are”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri