Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova

liviu dragnea

Zeci de oameni s-au strâns luni după-amiaza în faţa blocului din sectorul 1 al Capitalei unde locuiesc Liviu Dragnea şi iubita sa, Irina Tănase.

UPDATE 17:25 Polițiști din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele lui Dragnea, care a fost preluat de la reședința sa din Bucuresti și încarcerat în Penitenciarul Rahova, anunță Poliția.

UPDATE 17:00 ”Tocmai l-am fotografiat pe Dragnea în Dusterul Poliției care îl duce la penitenciar. A stat mult în trafic la Cotroceni la coborarea de pe podul Basarab. De la club Quantic au coborat câtiva rockeri care au început să îl injure” a relatat pe Facebook jurnalistul Alex Costache.

Liviu Dragnea ar fi plecat, în jurul orei 16:20, să se predea la poliție.

În momentul ieșirii din garaj, oamenii au început să huiduie și să strige ”la pușcărie”.

Jurnalişti, dar şi simpli privitori, s-au adunat luni după-amiază în faţa blocului dintr-o zonă luxoasă din sectorul 1, la câteva minute de Arcul de Triumf.

Liderul PSD a primit sentinţa de la avocata sa, care a venit să i-o comunice în jurul orei 15:30. Ea a stat circa jumătate de oră acasă la Dragnea, dar nu a făcut niciun fel de declaraţii

Poliţia a patrulat zona pentru a preveni incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri