Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea anunță un scenariu pentru boicotarea referendumului: SRI mi-a făcut deja plângere la Parchetul General

dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri seară la România TV, că, din informațiile sale, la Parchetul General există o sesizare de la SRI în care se reclamă faptul că Liviu Dragnea și PSD vor boicotarea referendumului.

Eu îl înțeleg pe Iohannis că e disperat, dar e vina mea sau a altuia? Păi ăsta a uitat întrebările pe care le-a pus. Ce să înțeleagă lumea? În primul rând, întrebările alea nu au fost făcute de el. Da chiar atât de minte scurtă să ai să nu reții două propoziții? Despre referendumul ăsta…La Parchetul General este o sesizare de la SRI în care mi s-a spus domnule vedeți că Dragnea și conducerea PSD vor să boicoteze referendumul. Da, domnule, eu așa am primit informația din Parchetul General, dacă nu e așa, să mă contrazică, că totuși documentele astea rămân. Nu știu, i-o controla cineva„, a declarat Liviu Dragnea, la România Tv.

Liderul PSD a anunțat că social democrații susțin temele referendumului.

Eu dacă spun că merg să votez la referendum și spun domnule mergeți și votați la referendum și votați da, mă ia ca în 2012, nu? Dacă spun eu nu merg la referendum și nu votez, se spune ah deci boicotezi referendumul. Așa, mai bine, nu vorbesc despre el. E clar. Partidul a vorbit prin vocea mea că noi susținem temele de la referendum, ca teme„, a completat Liviu Dragnea.

Întrebată dacă este supărat pe premierul Viorica Dăncilă, care a anunțat că va vota la referendum, neanunțând însă și cum anume va vota, Liviu Dragnea a replicat: „Doamne ferește. Foarte bine, este o țară liberă!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri