Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea: Legea dublului standard va fi aplicată și fermierilor români

liviu dragnea

Legea dublului standard se va aplica inclusiv fermierilor români, care folosesc substanţe pentru grăbirea coacerii legumelor, a declarat duminică preşedintele PSD Liviu Dragnea, la TVR 1.

„Legea dublului standard, carre va fi adoptată în curând, va fi valabilă pentru oricine, nu doar penru produsele străine. Nu putem permite ca unii să „dea la coadă” la roşii”, a spus liderul PSD, referindu-se la fermierii care folosesc substanţe care grăbesc coacerea.

Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

Proiectul de lege prevede sancţionarea celor care vând produse sau servicii „falsificate supuse dublului standard” cu amendă de maxim 4% din cifra de afaceri. În caz de abatere repetată se suspendă autorizaţia de funcţionare a comerciantului pe 6 luni. Prevederile proiectului de lege se aplică tuturor persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară relaţii comerciale cu produse de larg consum, produse agroalimentare, carburanţi, servicii de telefonie şi internet, servicii finaciare, servicii turistice, indiferent de forma de comerţ, scrie Mediafax.

De asemenea, potrivit iniţiativei, produsele supuse dublului standard vor fi confiscate şi retrase de la vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri