Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea se află la un pas de condamnare sau de achitare

Liderul social-democraților ar putea afla azi dacă va fi condamnat sau achitat în Dosarul angajărilor fictive din DGASPC Teleorman, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, fapte pe care, spun procurorii DNA, le-a comis când era președintele Consiliului Județean Teleorman.

Decizia definitivă este așteptată de la completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, care la ultimul termen de judecată a stabilit că va anunța hotărârea pe 27 mai.

Liviu Dragnea are o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare primită în iunie 2018, la judecata pe fond a dosarului, pe care a contestat-o în septembrie. O lună mai târziu a început judecata în apel, care s-a finalizat după 10 termene, pe 20 mai 2019. Procurorii vor o pedeapsă mai mare pentru Liviu Dragnea.

Și la judecata în fond ceruseră instanței condamnarea președintelui PSD la 7 ani și 6 luni.
Citeşte întreaga ştire: Liviu Dragnea, la un pas de condamnare sau de achitare. Președintele PSD își așteaptă sentința definitivă la o zi după alegerile europarlamentare și referendum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri