Caută
Close this search box.

Marian Godină îi taxează pe colegii săi din Poliție care cer abia acum demisia lui Carmen Dan

carmen dan

Cunoscutul polițist Marian Godină îi taxează pe colegiii săi din Poliție care cer abia acum demisia lui Carmen Dan, amintind că el a luat atitudine împotriva ministrului de Interne când aceasta „era în putere”.

„Am o senzație de amuzament mixat cu ușoară silă când văd zilele astea cum polițiști, sindicaliști și alți viteji din sistem îi cer demisia doamnei Carmen Dan. Ba unii chiar au avut nesimțirea să îmi sugereze să fac și eu asta.
Să-i ceri acum demisia ministrului de interne echivalează cu gestul lui Liviu Dragnea de a vota la referendum în momentul în care cvorumul era îndeplinit de mult.

Textul de mai jos, la fel ca multe altele, e scris de mine pe vremea când ministrul de interne era la putere. Eu nu prea mai am ce să-i transmit acum. Aaa…ba da! Dacă se întoarce la Teleorman să facă măcar o librărie.
Nu de alta, dar mi-e că se apucă cineva de scris cărți și tocmai la el în județ nu o să aibă piață de desfacere.???”, a scris Godină pe pagina sa de Facebook, atașând textul pe care-l puteți găsi aici. https://mariangodina.ro/decat-atat-mai-poate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri