Caută
Close this search box.

Marian Godină, mesaj incendiar contra metodelor de campanie ale PSD

marian godină

Poliţistul Marian Godină scrie pe blogul lui un articol în care critică metodele de a face campanie electorală practicate de PSD.

„Niște bătrâni sărmani, bieți oameni, au fost umiliți aruncându-li-se bancnote de un leu în cale. Un nene chiar s-a aplecat să ridice câțiva, iar fotografia cu el surprins astfel a stârnit fel și fel de reacții, cele mai multe de milă.

Cei care mă urmăresc de ceva vreme știu că m-am implicat de câteva ori sau chiar am inițiat campanii de întrajutorare a oamenilor foarte săraci și ale căror gospodării mai și fuseseră inundate de ape.

Am postat apelurile de ajutor, lumea a ajutat cum a putut, unii au donat bani, alții au venit cu mine la fața locului. Am postat apoi poze cu ce realizasem împreună cu oamenii mobilizați care au ajutat și am primit mii de felicitări. Ce povești frumoase…bravooo…ce întâmplare cu happy end, bravo, domnule Godină, bravo oamenilor care au ajutat, Dumnezeu să vă ajute etc.

M-am rezumat la atât și niciodată nu am spus și finalitatea unor astfel de acțiuni, de teama că oamenii nu vor mai dona în veci dacă ar auzi astfel de lucruri. Dar o fac acum. Am să vă povestesc acum de bieții oameni, cu speranța că veți mai răspunde în cazul în care voi mai face astfel de campanii, chiar dacă e greu să treci peste așa ceva. Eu încerc să nu mai judec, deși înjur des și îmi promit aproape de fiecare dată că e ultima oară când mă mai implic în așa ceva. Nu prea îmi iese mereu.

Poză cu casa unei bătrâne. Gospodăria îi fusese inundată. Poze și cu interiorul casei. Avem nevoie de ajutor. Să ajutăm sărmana bătrână. Comentarii cu sutele, fiecare să ajute cum poate. Un comentariu îmi sare în ochi. Nu-l pot reproduce exact pentru că nu mi-l amintesc cuvânt cu cuvânt, deși dacă m-aș pune să-l caut l-aș găsi, dar suna cam așa:
„La cum arată casa aia se vede că nici înainte de inundații nu era o gospodărie și că lenea era la ea acasă acolo.”
Ce om, ce suflet rău! Zeci de reply-uri cu jigniri și-a luat omul care a comentat asta.

O persoană apropiată mie s-a oferit să ajute la renovarea casei, dar mai era nevoie de mână de lucru, așa că a cerut și el ajutor pe Facebook și chiar și-a dat nr de telefon.
Primesc un mesaj: „îl cunoști pe omul ăla care și-a pus numărul de telefon sau e vreun escroc? Că-l tot sun și nu răspunde nimeni. Eu cu încă un prieten ne construim o casă și am întrerupe lucrul pentru o zi ca să dăm o mână de ajutor. Ne și pricepem.

, spune Marian Godină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri