Caută
Close this search box.

Marius Copil a reluat colaborarea cu Andrei Pavel. De data asta, antrenor cu normă întreagă

Copil Federer

Andrei Pavel va fi din această săptămână antrenor cu normă întreagă pentru Marius Copil. Cei doi au reluat colaborarea după o pauză de 3 luni.

La începutul lunii februarie, Copil a anunțat că a renunțat la colaborarea cu Andrei Pavel, cel care îi fusese antrenor în ultimele 7 luni.

În momentul în care a început colaborarea cu Andrei Pavel, în august 2018, Marius Copil se afla pe locul 91 în clasamentul ATP. „Cneazul” l-a ajutat enorm, ducându-l în finală la Basel, unde a fost lăudat de marele Federer, cel care i-a fost adversar. Copil a urcat după finala de la Basel pe locul 60 ATP, cel mai bun din carieră.

După despărţirea de Pavel, traiectoria lui Copil a fost una descendentă şi se pare că a înţeles greşeala comisă, potrivit digisport. Astfel, cei doi vor colabora din nou.

„Începând din această săptămână, am reluat colaborarea cu Andrei Pavel. Un antrenor din a cărui experienţă mai am foarte multe de învăţat şi care m-a ajutat mult. Sunt convins că vom face echipă foarte bună împreună”, a scris Copil, pe o reţea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri