Actrița Medeea Marinescu a declarat că va merge să voteze pe 26 mai, așa cum a făcut-o de fiecare dată.

„E un drept și o obligație. Și cred că ar trebui să devenim acum cu atât mai mult conștienți de acest drept pe care l-am avut și nu l-am exercitat și am văzut ce se poate întâmpla,” spune Medeea Marinescu pentru Digi24.

” Am mai multă încredere (n.r.: în tineri) și vreau să am mai multă încredere – nu vreau să jignesc pe nimeni – decât în cei mai vârstnici, care poate au obosit sau poate au încă niște reminiscențe din timpul comunismului, când au înghițit foarte multe până au ajuns la limita suportabilității.

Cei tineri sunt educați, știu că sunt liberi să se exprime, că pot spune lucruri, că pot face lucruri, că pot călători, că au foarte multe libertăți pe care cei dinainte nu le-au avut, și am încredere în ei.

FOTO: Evz Monden

În același timp însă, trebuie să fim conștienți că cei din jurul lor cu mai multă experiență, fie că sunt părinții lor, bunicii lor, fie că sunt profesorii lor, au această obligație de a nu-i manipula, sau a nu le îngrădi libertatea sau avântul, de a-i lăsa să se exprime și ei trebuie s-o facă. Unul dintre aceste lucruri este tocmai votul”, a declarat actriţa Medeea Marinescu despre votul de pe 26 mai pentru europarlamentare şi referendum.

231 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 7 =