La Spitalul Judeţean Târgovişte se racolează medici pentru mitingul PSD care se va organiza duminică, scrie libertatea.ro, care prezintă şi sms-ul pe care l-ar fi primit medicii unităţii sanitare.

Managerul Claudiu Dumitrescu a declarat la Digi24 că participarea la un astfel de miting este absolut normală, având în vedere că veniturile au crescut substanţial, extrem de favorabil şi că atunci când se întâmplă un lucru bun, trebuie lăudat.

„Mesaj de la dl. manager, după şedinţa fulger de azi de la ora 15.00, să aibă (…) persoane la mitingul organizat în Târgovişte, duminică, 19 mai, în jurul orei 12.00, pe platoul Prefecturii, când se lansează echipa PSD pentru alegerile EURO…

Lista cu persoane se predă doamnei director de îngrijiri până mâine la ora 12.00. Cine poate și … dorește să participe, mă poate anunța aici, în acest grup, sau prin ce modalitate dorește, până vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe listă. (…) Domnul manager dorește să nu fim fără medici.”, scrie în mesajul transmis către angajații spitalului.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean Târgovişte, a declarat la Digi24 că nu a fost nicio şedinţă cu un astfel de caracter formal.

„Din punctul meu de vedere este un lucru absolut normal, şi susţin public oriunde şi oricui, ca în momentul în care se întâmplă un lucru bun, mă refer la reparaţia morală pentru prima dată în ultimii 50 de ani, să fie lăudat şi scos în public.

În ţara asta s-a ajuns ca normalitatea să fie anormal şi invers.

Consider din punctul meu de vedere că pentru un medic, participarea la un astfel de miting este absolut normală, având în vedere că veniturile au crescut substanţial, extrem de favorabil.

Chiar dacă consideraţi că guvernarea are rolul normal de a face ca lucrurile să iasă bine, în anii trecuţi nu s-a întâmplat, s-a întâmplat acum şi este foarte bine”, a declarat la Digi24 Claudiu Dumitrescu.

„Din punct de vedere uman şi individual, poţi participa la un astfel de miting în semn de mulţumire. La noi în ţară nu mai există noţiunea de mulţumire, doar de protest, de la Revoluţie până acum trei ani nu s-au întâmplat lucruri bune”, a afirmat Claudiu Dumitrescu.

Claudiu Dumitresccu a fost consilier PNL, partid din care a fost exclus după o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal, în care s-a opus deciziei de partid, a rămas în sala de Consiliu şi a votat propunerile de viceprimari ale PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.