Caută
Close this search box.

Mesajul lui Iohannis pentru toţi românii, înaintea alegerilor europarlamentare de duminică. VIDEO

Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a adresat, vineri, un mesaj către români, înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului național de duminică, 26 mai.

„Dragi români,

Acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toți românii.

Mergeți, dragi români, și votați la referendum! Votați pentru o justiție dreaptă în România, votați pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României și în interesul românilor.

Mergeți, dragi români, și votați la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, a tuturor!”, a transmis preşedintele.

Un răspuns

  1. Marg la vot dar nu si la Referendum, deoarece este un simulacru de referendum. Presedintele insuși a spus ca vrea sa imbunatateasca prezența la vot si cu un referendum. Intrebarile sunt vadit antipesede , deci partinice și cred ca va avea surpriza de a nu fi validat. ”Iarta-ne noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri„ Pentru astra nu pot sa fiu imăpotriva gratierii. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri